Social Evening – Social Gathering 2017

Social Evening (SOCEVE)

Social Evening (SOCEVE) merupakan acara yang sangat dinanti-nati sebagai acara puncak serangkaian Social Gathering Program Studi Pendidikan Bahasa Inggris Universitas Pendidikan Ganesha tahun 2017. Social Evening merupakan kegiatan yang mewadahi kreativitas mahasiswa dan dosen untuk menampilkan pertunjukan-pertunjukan yang beragam. Social Evening juga merupakan tempat dimana dosen dan mahasiswa dapat menjalin hubungan kekerabatan yang erat satu sama lain. Acara ini akan dikemas sesuai tema yang ada guna meningkatkan kreativitas mahasiswa dalam menampilkan suatu karya maupun seni.

Pada tahun ini, adapun konsep yang digunakan dalam acara Social Evening ialah mengusung tema Back to 50s yang mana baik dalam segi tata dekorasi hingga acaranya akan dibuat semenarik mungkin. Adapun acara yang akan ditampilkan pada Social Evening tahun 2017 ini ialah tari pembukaan, peragaan busana, penampilan semester II, IV, VI, VIII, penampilan dosen, dan penampilan band. Tak hanya penampilan seni saja, dalam acara ini akan ada penayangan video kesan-pesan serta video persiapan menuju acara ini.

Social Evening (SOCEVE) is the most awaited event as an annual event in a series of Social Gathering of English Education Department of Ganesha University of Education 2017. Social Evening is an agenda which accommodates students’ creativity and lecturers’ creativity to perform a variety of fascinating performances. Social Evening is also a place where lecturers and students to establish a close relationship each other. This event will be made based on the theme in order to increase students’ creativity in performing a creation or art.

In this year, the concept that is used in this Social Evening is 50s’ nuance which both in terms of decoration and the agenda will be made as attractive as possible. As for the event, will be shown in Social Evening 201 are opening dance, fashion show, semester performances, lecturer performance, and band performances. Not only shows a variety of performances, in this event there will be a video view about impressions toward Social Gathering and also video preparation for this event.